FORD FIESTA 1,0 EcoBoost 100hv M6 Titanium 5-ovinen 2021 23000km, Jeni-AutoCenter, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  23000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 116
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus LPO-276

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Dynaaminen kaarreajojärjestelmä ESP – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Vähän ajettu Vähän ajettu Ilmastointi – Manuaalinen Moottorinlämmitin ja sisälämmitin Kahdet renkaat Aluvanteet Lohkolämmitin ja sisäpistoke Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 2-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Kuljettajan istuin manuaalisesti 4-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Lämmitettävät, 3-portainen lämpötilan säätö Etuistuimet – Urheilulliset (sis. kuljettajan säädettävä ristiseläntuki) Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Ajotietokone Turvatyynyt – Sivuturvaverhot edessä ja takana Turvatyynyt – Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Turvatyynyt – kuljettajan ja etumatkustajan Turvatyynyt – Sivuturvatyynyt edessä