SKODA Octavia Combi 1,0 TSI Ambition DSG Autom. 2019 66000km, Jeni-AutoCenter, 21900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  66000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 143
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MNX-723

Lisätiedot: Pysäköintitutka taakse Huoltokirja ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Ilmastointi Suomi-auto Suomi-auto Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Hill Hold -järjestelmä Sähkötoimiset ikkunat myös takana Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Driver Activity Assistant – Kuljettajan vireystason tunnistusjärjestelmä Matkapuhelinvalmius Bluetooth-tekniikalla Maxi DOT -monitoiminäyttö SmartLink+ Bolero-audiojärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö Metalli- ja helmiäisväri