BMW X3 F25 xDrive20d A Business 2015 139000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 23900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  139000km
 • Moottoritilavuus 1995
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 136
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus RSH-608

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Automaattivaihteisto, 8-vaihteinen Steptronic Xenon-ajovalot Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse Dynamic Stability Control (DSC), ajovakauden hallintajärjestelmä Dynamic Stability Control (DSC), ajovakauden hallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi Diesel -hiukkassuodatin (DPF) EU6 päästöstandardi Moottorin Auto Start/Stop -toiminto Takaselkänoja, käännettävä 40:20:40 suhteessa Vakionopeussäädin Ajotietokone Lämmitetyt tuulilasinpesimet Sadetunnistin Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Pääturvatyynyt edessä ja takana Alamäkihidastin Elektroninen seisontajarru Auto Hold -toiminnolla Lukkiutumattomat jarrut (ABS)