VOLKSWAGEN Tiguan Trend & Fun 2,0 TDI 103 kW, Tiptronic-autom. 4MOTION 2008 209000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 8990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2008
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  209000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 199
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus TZK-227

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajonvakautusjärjestelmä Huippusiisti Täysautomaattinen ilmastointilaite, Climatronic Vakionopeudensäädin Vakionopeudensäädin Vetokoukku Lohkolämmitin ja sisäpistoke sekä sisätilanlämmitin Huoltokirja Epäsymmetrisesti jaettu, käännettävä takapenkki Jaettavassa takaselkänojassa keskikyynärnoja ja läpilastausmahdollisus Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Monitoiminäyttö Plus Ikkunaturvaverhot Takalasinpyyhin ja -pesin Tuulilasinpyyhkimet tihkutoiminnolla Vihreät lämpöä eristävät sävylasit Kaksi etuturvatyynyä Sivuturvatyynyt etuistuimissa Elektroninen pysäköintijarru Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana