TOYOTA COROLLA 1,6 Valvematic Comfort Multidrive S 4ov 2015 86000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus FLS-254

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Toyota Touch 2 with Go – kosketusnäyttö Peruutuskamera VSC ja TRC VSC ja TRC Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Yhdellä liikkeellä 60:40 suhteessa taittuvat takaistuimet Vakionopeussäädin Ikkunaturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sähkötoimiset ikkunannostimet kiilautumisenestolla edessä ja takana Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Mäkilähtöavustin (HAC) Älykäs pysäköintiavustin etu- ja takasensoreilla