SKODA Octavia Combi 1,6 TDI 4×4 Ambition 2019 48426km, Jeni-AutoCenter, 23900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  48426km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 151
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XXA-199

Lisätiedot: Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Värillinen Maxi DOT -monitoiminäyttö Värillinen Maxi DOT -monitoiminäyttö Pysäköintitutka taakse ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Ilmastointi Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Hill Hold -järjestelmä Sähkötoimiset ikkunat myös takana Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Driver Activity Assistant – Kuljettajan vireystason tunnistusjärjestelmä Matkapuhelinvalmius Bluetooth-tekniikalla Maxi DOT -monitoiminäyttö