VOLKSWAGEN Tiguan Comfortline 1,4 TSI 92 kW (125 hv) 2017 85000km, Jeni-AutoCenter, 23900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  85000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 137
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus LNT-776

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Täysautomaattinen Pure Air Climatronic-ilmastointi. Lämpötilansäätö 3. alueelle, käyttömahdollisuus takana Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sadetunnistin Sadetunnistin Lohkolämmitin ja sisäpistoke App-Connect älypuhelinliitäntä. Apple CarPlay – ja MirrorLink-yhteensopivien laitteiden käyttö radion näytöltä. Matkapuhelinvalmius Bluetooth. Bluetooth -audiotoisto. MEDIA-IN USB-liitin (Windows phone -, Android-, iOS-yhteensopiva) sekä Aux-in-liitin. Monitoiminäyttö Premium. Värinäyttö. Radio Composition Media Bluetooth. Metalli- ja helmiäisvärit Led-ajovalot. Travel-paketti (Radio ja navigointi Discover Media Bluetooth. Car-Net Guide & Inform -palvelut 36 kk. Kosketusvärinäyttö 8″. CD- ja MP3-toisto, AUX-IN- ja USB-liitin, 2 SD-muistikorttipaikkaa. 4×20 W, 8 kaiutinelementtiä. Euroopan kartasto. Karttapäivitysten lataus veloituksetta internetistä. Puheopastuskielet englanti ja saksa. TMC-liikennetiedot., Avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä Keyless Access ja takaluukun Easy Open ja viikosta 22/16 alkaen Easy Close. Takaluukun avaaminen jalan heilautuksella, sähkötoiminen takaluukku.) Peilipaketti. Sähköisesti sisäänpäin taittuvat ulkopeilit, ympäristövalaistus, peruutettaessa alaskääntyvä oikea ulkopeili.