Toyota Avensis 1,6 Valvematic Life Edition Wagon 2014 100000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  100000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 151
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ILO-307

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Pääntuet edessä: pystysäätö Pääntuet takana 3 kpl Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Takaikkunanpyyhin jaksokytkimellä Vihertävät sävylasit Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset turvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä automaatti- ja turvatoiminnolla Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö Ajovalojen ja avaimen muistutussummeri