SKODA Octavia Combi 2,0 TDI 184 4×4 Scout DSG Autom. 2019 145000km, Jeni-AutoCenter, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  145000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 169
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus SVZ-483

Lisätiedot: Irrotettava vetokoukku Irrotettava vetokoukku KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Optical Parking Assistant – peruutuskamera Optical Parking Assistant – peruutuskamera Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Huonon tien paketti Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Takalasin pyyhin ja pesin Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit Sähkötoimiset ikkunat myös takana Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Bluetooth-matkapuhelinvalmius puhetunnistuksella Driver Activity Assistant – Kuljettajan vireystason tunnistusjärjestelmä Driving Mode Selection + Off Road – Scout-ajoasetuksen valinta Off Road -toiminnolla