LEXUS IS 300h Hybrid A Comfort Huippu Hieno Suomiauto. Tähän autoon Auto-Jenin 30v rahoitustarjous 1,3% ja 33 2019 44000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  44000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus CNA-419

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Portaaton automaattivaihteisto Suomi-auto Lexus Navigation -järjestelmä Täydellinen huoltokirja Täydellinen huoltokirja Mukautuva Vakionopeudensäädin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vehicle Dynamics Integrated Management -ajonvakautusjärjestelmä (VDIM) Automaattinen ilmastointi Huippusiisti 60:40 suhteessa taittuvat takaistuimet Etuistuinten korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Ajovalojen pesurit Ikkunaturvaverhot, 1. ja 2. istuinrivi Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan polviturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Avaimeton käynnistys EV-sähkökäyttötila