TOYOTA COROLLA VERSO 2,2 D-4D 136 Clean Power Linea Sol Business 2006 205000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  205000km
 • Moottoritilavuus 2230
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 167
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus SCY-179

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja BA-hätäjarrutustehostin + VSC-ajonvakautusjärjestelmä ja TRC-luistonesto (pois kytkettävä) Automaattinen ilmastointilaite digitaalisilla painikkeilla Etuistuimet etäisyys-, selkänojan kallistus- ja korkeussäädöillä Etuistuimet etäisyys-, selkänojan kallistus- ja korkeussäädöillä Kuljettajan ja matkustajan istuinlämmittimet Vakionopeussäädin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö: kello, ulkolämpotila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, matka-aika, toimintasäde, Aluvanteet Etupyyhin sadetunnistimella Takalasin lämmitin Takalasinpyyhin tihkuasennolla Vihreät sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä virta-avaimella Ikkunaturvatyynyt 1. ja 2. istuinrivillä Kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt edessä ABS & EBD