TOYOTA AVENSIS 1,6 Valvematic Life 4ov 2013 99000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  99000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 150
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus RRO-836

Lisätiedot: VSC+, TRC, BA (ajonvakautus, luistonesto ja hätäjarrutehostin) Vetokoukku irroitettava Erittäin siistikuntoinen ! KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Etusumuvalot Etusumuvalot Ilmastointilaite Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet takana 3 kpl Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Lämmitettävä tuulilasin alareuna Takaikkunan lämmitys ajastimella Vihertävät sävylasit Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset turvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä automaatti- ja turvatoiminnolla Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö