TOYOTA PROACE L2H1 2,0 D 163 Active 5-ovinen A/T 2015 199000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  199000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 189
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus MMA-385

Lisätiedot: ALV-vähennyskelpoinen Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja 2 omistaja Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSC). Luistonesto (TRC) Ajonvakautusjärjestelmä (VSC). Luistonesto (TRC) Käsisäätöinen ilmastointilaite Vakionopeussäädin + nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö: Ulkolämpötila, polttoaineen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Takalasin lämmitin Takalasinpyyhkimen tihkuasento Etuturvatyynyt. Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutustehostin (BA) Sähkötoimiset ikkunat edessä autom. nosto/laskutoiminnolla Seinien ja lattian vanerointi Ohjauspyörän korkeus- ja pituussäätö Audiojärjestelmä, CD-soitin, MP3-toisto, Bluetooth® HF, Aux-in, USB Liukuovi oikealla puolella Takana: 180° avautuvat pariovet ikkunoilla, lämmityksellä ja pyyhkijöillä