BMW X3 2,5iA 2005 219000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2005
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  219000km
 • Moottoritilavuus 2490
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 289
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus GMP-169

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Törmäystunnistin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vetokoukku DSC ajovakauden hallintajärjestelmä DSC ajovakauden hallintajärjestelmä ASC-X luistonvalvontajärjestelmä Ilmastointilaite ADB-X automaattinen tasauspyörästöjarru HDC alamäkihidastin xDrive nelivetojärjestelmä muuttuvalla voimanjakosuhteella Istuinlämmitys Keskikyynärnoja takana, integroitu keskimmäinen pääntuki ja mukitelineet Kääntyvät takaistuimen selkänojat 60:40 Painotunnistin etumatkustajan istuimessa Ajotietokone Check Control -valvontajärjestelmä Lämmitetyt tuulilasin pesusuuttimet Sävylasit Takalasinpyyhin Kuljettajan ja matkustajan kaksivaiheiset turvatyynyt