FORD Grand Tourneo Connec 1,5 TDCi 120 hv PowerShift A6 Titanium Carsportin varustelu.Matalalattia versio invapaikalla.Sis.Alv 2017 390000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 11900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  390000km
 • Moottoritilavuus 1499
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus RSP-167

Lisätiedot: Paljon on ajettu,mutta täysin soiva peli vielä. Säännöllisesti huollettu. ALV-vähennyskelpoinen Carsportin varustelema matalalattia invavarustein KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESC- ajovakauden hallintajärjestelmä Kaksoisautomaattinen ilmastointi (DEATC) Istuimet 7:lle Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ajotietokone Tummennetut takaikkunat Sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit Sähkötoimisesti taitettavat sivupeilit Sähköikkunat Active City Stop Radio/CD-soitin, Ford SYNC -järjestelmä Vasemman ja oikean puolen sivuliukuovi