TOYOTA HILUX Extra Cab 2,5 D-4D 120 4WD SR AC 2007 295000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  295000km
 • Moottoritilavuus 2490
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 217
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus NGR-761

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ALV-vähennyskelpoinen Huoltokirja Käsisäätöinen ilmastointilaite Automaattisesti vapautuva etutasauspyörästö (ADD) Automaattisesti vapautuva etutasauspyörästö (ADD) Takatasauspyörästön 100% lukko Vetokoukku Erilliset etuistuimet Istuinlämmittimet kuljettajalle ja etumatkustajalle Kahdet renkaat Aluvanteet Lämmitettävä takalasi Pyyhkijöiden säädettävä tihkukytkin Tummennettu tuulilasin yläreuna SRS-turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Lukkiutumattomat ABS-jarrut Peili matkustajan häikäisysuojassa Taustapeilin yöasento Sähkötoimiset ikkunat, kuljettajan ovessa kertapainalluksella toimiva lasku Ohjauspyörän korkeussäätö