VOLVO V70 2,4 140hv 2005 265000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2005
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  265000km
 • Moottoritilavuus 2430
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 214
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus MSG-229

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja DSTC ajovakauden hallintajärjestelmä STC-luistonesto AC manuaalinen ilmastointilaite AC manuaalinen ilmastointilaite Etuistuinten kallistuksen ja korkeuden säätö ja säädettävä ristiselän tuki Etumatkustajan selkänoja taitettavissa eteen Kyynärnoja edessä Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimen selkänojan kallistuksen säätö Turvavyön altaliukumisen estävä istuinrakenne Ajotietokone Korinväriset puskurit ja ulkopeilit Takasivuikkunoiden huurteenpoisto Etumatkustajan turvatyyny Kaksivaiheinen kuljettajan turvatyyny SIPS-sivuturvatyynyt ABS-jarrut Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana Ohjauspyörän etäisyys- ja korkeussäädöt