LEXUS NX 300h AWD Comfort, Tähänkin autoon Auto-Jenin 30v rahoitustarjous 1,3% ja 392 eur/kk ilman käsirahaa! 2018 76000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  76000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine  
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus IPL-206

Lisätiedot: Nahkaverhous KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ajovalot, Bi-LED Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Luistonesto (TRC) Luistonesto (TRC) Etuistuimet, 6-suuntaiset säädöt Etuistuinten lämmitys Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa,talvirenkaat uudet Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) Turvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan etu-, sivu- ja polviturvatyynyt / ikkunaturvaverho 1. ja 2. istuinrivi Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset ikkunat, edessä ja takana 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä vaihteenvalitsimilla Ajovalojen automaattinen korkeudensäätö Automaattiset kaukovalot (AHB) EV (Sähköajo) ajotila Liikennemerkkientunnistus (RSA) Mäkilähtöavustin (HAC) Sähkötoiminen seisontajarru (EPB)