Lexus NX 300h Hybrid A AWD Executive, Tähänkin autoon Auto-Jeni Oy:n 30v rahoituskampanja 1,3% ja 365 eur/kk 2016 82000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 36900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  82000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus IPL-208

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu, etuistuinten sähkösäädöt Tummennetut taka- ja takasivulasit Panoraamakatto Peruutuskamera Peruutuskamera Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Portaaton automaattivaihteisto Pysäköintitutkan sensorit, edessä ja takana Vehicle Dynamics Integrated Management -ajonvakautusjärjestelmä (VDIM) Automaattinen ilmastointi, 2-alueinen Etuistuinten korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Vakionopeudensäädin Ajotietokone Ikkunaturvaverhot, 1. ja 2. istuinrivi Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt, polviturvatyynyt ja sivuturvatyynyt Ajotilanvalinta Eco/Normal/Sport EV (Sähköajo) ajotila Mäkilähtöavustin (HAC)