Lexus NX 300h AWD Comfort, Hyvät varusteet! Uutta Vastaava. Tähänkin autoon A-J 30v juhlarahoitus 1,3% ja 430 2018 9000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 43900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  9000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus IPL-207

Lisätiedot: Navigointijärjestelmä Nahkasisusta KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ajovalot, Bi-LED Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Elektroninen, 2-alueinen ilmastointi S-Flow teknologialla Vähän ajettu Huippusiisti Etuistuinten lämmitys Takaistuinten 60:40 suhteessa taittuvat selkänojat Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) Turvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan etu-, sivu- ja polviturvatyynyt / ikkunaturvaverho 1. ja 2. istuinrivi Uudet Talvirenkaat Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset ikkunat, edessä ja takana 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä vaihteenvalitsimilla Ajovalojen automaattinen korkeudensäätö Automaattiset kaukovalot (AHB) EV (Sähköajo) ajotila