Toyota Avensis 1,8 VVT-i Linea Terra Wagon 2001 306000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 1890€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2001
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  306000km
 • Moottoritilavuus 1790
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 182
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus EZB-701

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 2 x renkaat 60/40 – ylöskääntyvä takaistuin 60/40 -alaskääntyvä takaistuimen selkänoja Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Takaistuimen virheellisen lukituksen varoitusmekanismi Ajotietokone monitoiminäytöllä Kuljettajan laakakulmasivupeili Lasinpyyhkimien portaattomasti säädettävä jaksokytkin Pesu-/pyyhinautomatiikka Sävylasit Takalasin pesin/pyyhin jaksokytkimellä Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny Sivuturvatyynyt etuistuimissa ABS-jarrujen EBD- toiminto (elektroninen jarruvoiman jako) Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Kuljettajan ja matkustajan kannelliset ehostuspeilit Sähköiset lasinnostimet etuovissa Ohjauspyörän portaaton korkeussäätö Alumiinisomisteet kojetaulussa