VOLKSWAGEN GOLF Variant Comfortline 1,4 TSI 92 kW (125 hv) DSG-automaatti 2017 86000km, Jeni-AutoCenter, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OVA-625

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Täysautomaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi Täysautomaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi Monitoiminäyttö Plus Sadetunnistin Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajalta poiskytkettävissä. Kuljettajan polviturvatyyny. Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä App-Connect älypuhelinliitäntä Matkapuhelinvalmius Bluetooth Radio Composition Media 8″ Vetokoukku. Esiinvapautettava, pistorasia 13-napainen. Yhdistelmänvakautus. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin.