TOYOTA CAMRY 2,5 Hybrid Style 2019 35000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  35000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 125
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus GNR-885

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Nahkaverhoilu Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla Sisustan vaalea tyyli vaalealla nahkaverhoilulla Sisustan vaalea tyyli vaalealla nahkaverhoilulla Bi-LED-ajovalot, projektorityyppiset Peruutuskamera mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (ICS) Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 8 tunnistinta Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Niskatuet takana 3kpl Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Sähkösäätöinen matkustajan istuin Mukautuva vakionopeussäädin (ACC)