SKODA Karoq 2,0 TDI 150 4×4 Style DSG Autom. 2018 75000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 29900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  75000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 138
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZLX-821

Lisätiedot: Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0′ värillinen kosketusnäyttö Bluetooth-matkapuhelinvalmius ja langaton WLAN-tukiasema Braga-kevytmetallivanteet 7,0Jx18′ 215/50R18 Täydellinen huoltokirja Family-paketti Family-paketti Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä Huoltokirja Lämmitettävä tuulilasi Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Sport-etuistuimet VarioFlex-istuimet takana Suomi-auto KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Optical Parking Assistant – peruutuskamera Pysäköintitutka eteen ja taakse ESC-ajonvakautusjärjestelmä Kahdet renkaat Aluvanteet Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Etuistuimilla WOKS-pääntuet (Whiplash Optimized Front Head Restrains)