Nissan Note 1,6 81 Visia 5-vaiht. 5-ov. 2006 250000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 3400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  250000km
 • Moottoritilavuus 1590
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 156
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UCZ-544

Lisätiedot: Ilmastointilaite TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 60/40-suhteessa taittuva takaselkänoja Lämmitetyt etuistuimet Lämmitetyt etuistuimet Sävytetyt ikkunat Takalasinlämmitin Takalasinpyyhin Tuulilasinpyyhkimissä kaksi nopeutta sekä portaaton tihkutoiminto Tuulilasinpyyhkimissä kertapyyhkäisytoiminto Sivuturvatyynyt edessä Turvatyyny etumatkustajalle poiskytkennällä ABS lukkiutumattomat jarrut ja EBD elektroninen jarruvoiman jako Hätäjarrutustehostin Meikkipeili etumatkustajan häikäisysuojassa Meikkipeili kuljettajan häikäisysuojassa Sähkötoiminen ikkunannostin kuljettajalle kertapainalluksella Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Ohjauspyörän korkeudensäätö Kaiuttimet 4 kpl