Citroen C5 2,0i 16v SX Break 2003 379000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2003
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  379000km
 • Moottoritilavuus 1990
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 200
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus GFP-975

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ilmastointilaite, täysautomaattinen Hydractive 3+ -jousitus Istuinlämmittimet edessä Kuljettajan ja matkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan ja matkustajan istuimen korkeussäätö Ohjelmoitava ylinopeusvaroitin Ajotietokone Aurinkoverho takaikkunaan Sivulasit, sateella automaattisesti sulkeutuvat Tuulilasinpyyhkimet sadetunnistimella, automaattiset Sivuturvatyynyt edessä Turvatyyny kuljettajalle, Smart3 Turvatyyny matkustajalle, Smart3, poiskytkettävä Verhoturvatyynyt, etu- ja takamatkustajia suojaavat ABS-jarrut Hätäjarrutustehostin Sähkölaseissa kertapainallustoiminto Sähkötoimiset lasit edessä Sähkötoimiset lasit takana Ohjauspyörän korkeuden- ja syvyyden säätö