KIA Sportage 2,0 AWD GDI FIFA World Cup Edition A/T 2014 108000km, Jeni-AutoCenter, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  108000km
 • Moottoritilavuus 1998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 193
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NJN-302

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Navigaattori (sis. Navteq kartat, Eurooppa ja Venäjä) Ksenon ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä Pysäköintitutka edessä ja takana Pysäköintitutka edessä ja takana ESC (ajonvakautusjärjestelmä) TSC-perävaunun vakautusjärjestelmä Automaattinen kaksialueilmastointi Vetokoukku Kahdessa osassa (60:40) kokoon taittuva takaistuin Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuki Lämmitettävät istuimet edessä ja takana Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Vakionopeuden säädin ohjauspyörän säätimillä Ajotietokone Matkustamon pituiset turvaverhot Kuljettajan lasinnostimen turvatoiminto Sadetunnistin