NISSAN Primera 1,8 116 hv (85 kW) Tekna 5-ov. 2007 205000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  205000km
 • Moottoritilavuus 1760
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 177
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus EPF-202

Lisätiedot: Moottori kuluttaa öljyä ja käy huonosti tyhjäkäynnillä. Muutoin auto on käyttökuntoinen, myydään korjattavaksi. Osittain nahkaverhoillut istuimet ENGINE CONSUMES OIL AND RUNS IDLE POORLY. SELLS AS TO BE REPAIRED! LCD-värinäytöllinen peruutustutka Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, ESP Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, ESP 60/40 taittuva takapenkin selkänoja Etumatkustajan istuimen ristiseläntuensäätö Keskikyynärnoja takaistuimessa Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuensäätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ajotietokone Ikkunaturvaverhot katossa Laajakulmaulkopeili kuljettajan puolella Sadetunnistimella varustetut tuulilasinpyyhkimet Sävylasit ja UV-säteilyä vähentävä tuulilasi Takalasinpyyhin/pesin Tuulilasinpyyhkimissä kaksi nopeutta, säädettävä tihkutoiminto ja kertapyyhkäisytoiminto