MERCEDES-BENZ S 350 BlueTec 4Matic 2015 185000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 44900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  185000km
 • Moottoritilavuus 2987
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 166
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus GNN-652

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Pysäköintipaketti (sis. koodit 235 aktiivinen pysäköintiavustin ja 218 peruutuskamera) Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP®) Thermotronic Comfort-ilmastointiautomatiikka Thermotronic Comfort-ilmastointiautomatiikka Tilavuudeltaan suurempi AdBlue-säiliö 7G-TRONIC Plus 7-vaihteinen automaattivaihteisto BlueTEC (SCR) -dieselpäästöjen valvontajärjestelmä ECO Start-Stop-toiminto Vetoluistonestojärjestelmä (ASR) Etuistuinlämmitys, automaattisesti poiskytkeytyvä, 3 tehoa Etuistuinten sähkösäätö Takaistuimen kyynärnoja, säilytyslokerollinen Takaistuin kiinteä, yksiosainen, käännettävä kyynärnoja Tempomat-vakionopeussäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Comand Online -multimediajärjestelmä, 12,3-tuumainen värinäyttö Lasinpyyhkimien kertapyyhkäisytoiminto, sadetunnistimessa 2 herkkyystasoa Lämpöä eristävät sivu- ja takalasit (yksikerrosturvalasia) sekä tuulilasi (laminoitu turvalasi) Magic Vision Control – lämmitettävä lasinpesujärjestelmä ja lämmitettävät tuulilasin pyyhkimien sulat Takalasin lämmitys, automaattinen poiskytkentä