VOLVO V40 Cross Country D2 Ocean Race Business aut 2015 109000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  109000km
 • Moottoritilavuus 1560
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 108
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus YIS-977

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Automaattivaihteisto Powershift 6-vaihteinen Verhoilu: VOR Nahka, sport istuimet, erikoistikkauksin Aktiiviset Xenon valot Pysäköintitutka taakse (529) Pysäköintitutka taakse (529) Ajovakaudenhallintajärjestelmä ESC Automaattinen ilmastointi ECC Sisäilman laatujärjestelmä AQS Webasto Vetokoukku Start/Stop -järjestelmä Etumatkustajan istuimen korkeuden säätö Etuniskatukien korkeussäätö Kuljettajan istuimen kallistuksen ja korkeuden säätö Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimen selkänojat alastaitettavat 40/60 Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ajotietokone