SKODA Superb Combi 2,0 TDI 170 4×4 Ambition 2011 265000km, Jeni-AutoCenter, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2011
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  265000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 165
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FKL-319

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kaksoisksenonajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS – toiminto ja kaarreajovalotoiminto Matkapuhelinvalmius Bluetooth-tekniikalla Moon-kevytmetallivanteet 7Jx16″ 205/55R16 Nahkainen monitoimiohjauspyörä, nelipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Nahkainen monitoimiohjauspyörä, nelipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) Pysäköintitutka eteen ja taakse ESP / DSR -ajonvakatutusjärjestelmä, sis. ABS + EBV + ESBS + MSR + ASR + EDS + HBA Climatronic- kaksialueinen automaatti-ilmastointi + hajut poistava aktiivihiilisuodatin Vakionopeuden säädin Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana Swing-audiojärjestelmä ja CD-soitin, MP3