SKODA Octavia Combi 2,0 TDI DPF 4X4 Scout 2007 247000km, Jeni-AutoCenter, 7900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  247000km
 • Moottoritilavuus 1960
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 173
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus BOK-909

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointilaitteisto Ksenon- kaasunpurkauslähivalot Ksenon-ajovalot, joissa automaattinen korkeudensäätö Pysäköintitutka taakse Pysäköintitutka taakse ASR-vetoluistonesto Climatronic – kaksialue automaatti-ilmastointi Huonon tien paketti 4X4 Korotettu maavara Moottorin peltinen alasuoja Etuistuimilla aktiiviset pääntuet Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Kahdessa osassa eteen taitettavat takaistuimen selkänojat Kaksi ISOFIX-turvaistuinten kiinnitystä takaistuimella Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Ristiseläntuen säätö molemmissa etuistuimissa Takaistuimen kyynärnoja, jonka takana suksiluukku Tavaralokerot etuistuimen muovipaneleissa Viisi korkeussäädettävää pääntukea, edessä myös syvyyssäätö