TOYOTA RAV4 2,0 VVT-iE Active Multidrive S 2021 9000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 38900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  9000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 158
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus YXM-263

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Webasto + kauko-ohjain Toyota navigointi Touch 2 järjestelmään, naviboksi Talvirenkaat aluvantein Talvirenkaat aluvantein Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmittettävä tuulilasin alareuna Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin Kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt