NISSAN Qashqai DIG-T 115 Acenta 2WD 6M/T E6 Safety Pack Connect 2015 70000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 14900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  70000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YIX-445

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku Suomiauto Huoltokirja ESP -ajovakaudenhallintajärjestelmä ESP -ajovakaudenhallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselkätuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone Aluvanteet 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot), poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny Sadetunnistin Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa Tuulilasinpyyhkijät, joissa on ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto ABS jarrutehostimella ja EBD