Toyota Avensis 1,8 Valvematic Active Edition Touring Sports 2016 98000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 18900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  98000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 143
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YJJ-817

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Peruutuskamera Huoltokirja Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Juuri huollettu Juuri huollettu Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Suomi-auto Vetokoukku Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Kahdet renkaat Aluvanteet Tummennettu takaikkuna ja takasivuikkunat Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Lohkolämmitin ja sisäpistoke Toyota Touch with Go -mediakeskus suomenkielisellä navigoinnilla ISOfix turvaistuimen kiinnityspisteet takana Automaattisesti tummentuva taustapeili Automaattiset ajovalot hämärätunnistimella