KIA Rio 1,0 T-GDI ISG 120hv TX EcoDynamics 2018 42000km, Jeni-AutoCenter, 15500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  42000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 107
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus LOJ-774

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointijärjestelmä, Euroopan ja Venäjän kartat Navigointijärjestelmän 7 vuoden ilmaiset karttapäivitykset Peruutuskamera dynaamisilla ohjausviivoilla Pysäköintitutka takana Pysäköintitutka takana Ilmastointi: automaattinen 60/40-suhteessa taittuva takaistuin Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Kahdet renkaat Ajotietokone Sivuikkunoiden turvaverhot Lämmitettävä takalasi Sadetunnistin tuulilasissa Tummennetut takalasit Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä HAC-mäkilähtöavustin Lukkiutumattomat ABS-jarrut elektronisella jarruvoimanjaolla