Opel Vectra 2,2 Direct Enjoy 4d ActiveSelect Business 2006 159000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 3400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2006
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  159000km
 • Moottoritilavuus 2190
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 192
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus JGK-599

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Myydään asiakkaan lukuun, ei vaihtoa ! 2 x renkaat aluvantein Verhous: Beige nahkaverhous ESP Plus ajonvakautusjärjestelmä ja TC plus luistonesto ESP Plus ajonvakautusjärjestelmä ja TC plus luistonesto Vetokoukku Jaettava takaistuimen selkänoja ja istuin (60/40) Kuljettajan istuimen 6-suuntaiset säädöt Kuljettajan istuimen ristiselän säätö Lämmitettävät etuistuimet Oikean etuistuimen 4-suuntaiset säädöt Ajotietokone Etu- ja sivuturvatyynyt edessä, turvatyynyverho edssä ja takana ABS-jarrut Sähköikkunat edessä Säädettävä ojauspyörä, korkeus ja syvyyssuunnassa Moottorilämmitin ja sisäpistoke 12V pistoke edessä Erillisnäyttö Kaksiääninen äänimerkki