VOLKSWAGEN Tiguan Trend & Fun 1,4 TSI 90 kW (122 hv) BlueMotion Technology 2015 56000km, Jeni-AutoCenter, 19900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  56000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 152
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus NJY-370

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Täysautomaattinen Climatronic-ilmastointi Täysautomaattinen Climatronic-ilmastointi Edessä säilytyslokerollinen keskikyynärnoja ja kaksi mukitelinettä – takana kaksi ilmansuutinta ja 12 V pistorasia Etuistuimissa ristiseläntuensäätö Kuljettajan ja etumatkustajan istuimien korkeudensäätö Takapenkki pituussuunnassa säädettävä – selkänojan kallistus säädettävissä Vakionopeussäädin Monitoiminäyttö Plus (käsivaihteisissä vaihto-opastin). Opastuskielet englanti ja saksa. Edessä sivuturvatyynyt Ikkunaturvaverhot sivuikkunoissa Kaksi etuturvatyynyä – matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta Sähkötoiminen seisontajarru Auto Hold -paikallaanpitoavustimella Radiojärjestelmä RCD 510 Vetokoukku. Esiinvapautettava, pistorasia 13-napainen. Yhdistelmänvakautus.