NISSAN Qashqai DIG-T 115 N-Connecta LED 2WD 6M/T PFEB 2018 75000km, Jeni-AutoCenter, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  75000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KTC-237

Lisätiedot: Integroitu NissanConnect-navigointi- ja -audiojärjestelmä (DAB) Around View Monitor -kamerajärjestelmä Etu- ja takapysäköintitutka Peruutuskamera, 7” värillinen LCD-näyttö ja NissanConnect Huoltokirja Huoltokirja ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Korinvakautusjärjestelmä Aktiivinen moottorijarrutus Stop/Start -järjestelmä Vetokoukku Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Etumatkustajan istuimen manuaalinen ristiselän tuen säätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen manuaalinen ristiselän tuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Premium-istuimet kangasverhoilulla Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin