SKODA Octavia 1,5 TSI Style DSG Autom.Webasto kaukosäätimellä,vetokoukku,navikointi 2019 49000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  49000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 143
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ZMM-594

Lisätiedot: Digitaalinen mittaristo Winter-paketti Sis, Webaston kaukosäätimellä,lämmitettävä tuulilasi sekä lämmitettävät takasivuistuimet Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 3 vuotta Irrotettava vetokoukku Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion ja puhelimen säätimet) + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Huoltokirja Sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla Trius-kevytmetallivanteet 7,0Jx17″ 225/45R17 KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Climatronic – kaksialue automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Style-paketti Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt Sunset-tummennetut takasivu- ja takalasit