VOLKSWAGEN GOLF Variant Highline 1,4 TSI 92 kW (125 hv) DSG-automaatti 2015 124000km, Jeni-AutoCenter, 16900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  124000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus LMP-731

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC Täysautomaattinen ilmastointilaite Climatronic Vetokoukku Vetokoukku Mukautuva vakionopeussäädin. Nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö Plus Aluvanteet Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta. Kuljettajan polviturvatyyny Monitörmäysjarrutus Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Radio ja Navigointi DiscoverMedia Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin.