TOYOTA YARIS 1,33 Dual VVT-i Active Edition 5ov 2017 96000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 12790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  96000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus FMO-924

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Toyota Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla Täydellinen huoltokirja Täydellinen huoltokirja Juuri huollettu Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Huippusiisti Etuistuinten lämmitys Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Audion säätimet ohjauspyörässä Lohkolämmitin ja sisäpistoke Bluetooth® handsfree. Puhelimen bluetooth-toiminnot ohjauspyörässä.