TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Linea Sol 4ov 2012 105000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13600€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  105000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 152
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus CIP-369

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointijärjestelmä Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Peruutuskamera Huoltokirja Huoltokirja Automaattinen ilmastointi Vähän ajettu Huippusiisti Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Sadetunnistin Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheiset etuturvatyynyt Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt Kuljettajan polviturvatyyny