OPEL ASTRA Sports Tourer Innovation 1,6 CDTI ecoFLEX Start/Stop 100kW MT6 2017 84000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 15790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  84000km
 • Moottoritilavuus 1598
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 101
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OVM-783

Lisätiedot: Navigointijärjestelmä Pysäköintitutka tai -kamera KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja IntelliLux LED Matrix -ajovalot Peruutustutkat taakse Vetokoukku Handsfree- takaluukku Innovation 3. Urheiluistuimet, Morrocana – musta Lämmitettävä takaistuin Morrocana -verhoillut urheiluistuimet, ristiseläntuki ja 6-suuntaiset säädöt Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeussäädin ja nopeusrajoitin Ajotietokone Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sähköisesti sisään kääntyvät sivupeilit Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jossa radion säätimet ja lämmitys Lohkolämmitin ja sisäpistoke