MAZDA Mazda6 Sedan 2,0 Elegance Business 6MT 4ov UD5 2010 236000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  236000km
 • Moottoritilavuus 1999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 166
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus KJI-110

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku Ajovakauden- ja luistonestojärjestelmät (DSC: Dynamic Stability Control & TCS: Traction Control System) Ilmastointi, automaattinen Kuljettajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Kuljettajan istuimen korkeuden ja kallistuksen säätö Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone, Ulkolämpötilamittari Ikkunaturvaverhot Sadetunnistin Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), Jarruvoiman tasausjärjestelmä (EBD), Hätäjarrutehostin (EBA) Automaattisesti himmentyvä sisätaustapeili Sähköisesti korin myötäisesti taitettavat ulkotaustapeilit Sähkötoimiset ikkunannostimet; edessä sekä takana Ohjauspyörän korkeuden ja etäisyyden säätö Ohjauspyörän audiosäätimet Lohkolämmitin Bluetooth -handsfree ja audio streaming