TOYOTA PROACE L2H1 2,0 D 180 Automaatti 0 106000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 22900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 0
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  106000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 155
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus UZU-748

Lisätiedot: Pro Comfort -paketti Sisältää automaattisen ilmastoinnin, hämärätunnistimen ohjaaman ajovaloautomatiikan, sadetunnistimen ohjaaman tuulilasinpyyhinautomatiikan, automaattisesti tummentuvan taustapeilin sekä Smart Entry & Start -avaimettoman käynnistysjärjestelmän Pro Safety -paketti Sisältää etusumuvalot, hämärätunnistimen ohjaaman ajovaloautomatiikan, sadetunnistimen ohjaaman tuulilasinpyyhinautomatiikan, automaattisesti tummentuvan taustapeilin, LKA-kaistavahdin, RSA-liikennemerkkien tunnistuksen, AHB-automaattiset kaukovalot, kuljettajan vireystilan valvonnan sekä 7″ kosketusnäytöllisen mediakeskuksen Pro Style -paketti Sisältää korinväriset puskurit, kylkilistat ja ovenkahvat, xenon-ajovalot, LED-päiväajovalot, etusumuvalot, kiiltomustat sivupeilit, hämärätunnistimen ohjaaman ajovaloautomatiikan, sadetunnistimen ohjaaman tuulilasinpyyhinautomatiikan, automaattisesti tummentuvan taustapeilin, sekä Smart Entry & Start -avaimettoman käynnistysjärjestelmän, Ei punaisen ulkovärin (KJF) yhteyteen Navigointijärjestelmä TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Luistonesto (TRC) Käsisäätöinen ilmastointilaite 1 + 2 -istuimet Kuljettajan istuin, säädettävä ristiselän tuki Kuljettajan kyynärnoja Smart Cargo, keski-istuimen selkänojasta taittuva, kääntyvä pöytätaso Smart Cargo, ylöstaittuva etumatkustajan istuin Lämmitettävät tuulilasin pesurin suuttimet Takalasinpyyhkimen tihkuasento Tuulilasi: akustisesti eristetty Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Etuturvatyynyt Sivuturvatyynyt Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutustehostin (BA)