NISSAN Qashqai DIG-T 115 Tekna 2WD Xtronic E6 Leather 2015 5km, Jeni-AutoCenter, 19900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  5km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 133
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus LMS-657

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Grafiitinharmaa nahkaverhoilu / istuinosat Vaalea nahka-Alcantara-verhoilu / istuinosat / musta kattovuoraus 1 omistaja Peruutuskamera, 7-tuuman värillinen LCD-näyttö ja NissanConnect Peruutuskamera, 7-tuuman värillinen LCD-näyttö ja NissanConnect Älykäs pysäköintiavustin Huoltokirja ESP -ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen sähköinen korkeussäätö Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselkätuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot), poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny