VOLKSWAGEN Tiguan Comfortline 1,4 TSI ACT 110 kW (150 hv) DSG-automaatti 2017 62000km, Jeni-AutoCenter, 26900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  62000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 138
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus BUR-887

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täysautomaattinen Pure Air Climatronic-ilmastointi. Lämpötilansäätö 3. alueelle, käyttömahdollisuus takana Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sadetunnistin Takasivulasit ja takalasi tummennettu Takasivulasit ja takalasi tummennettu Matkapuhelinvalmius Bluetooth. Bluetooth -audiotoisto. MEDIA-IN USB-liitin (Windows phone -, Android-, iOS-yhteensopiva) sekä Aux-in-liitin. Monitoiminäyttö Premium. Värinäyttö. Radio Composition Media Bluetooth. Led-ajovalot. Vetokoukku. Sähköisesti esiinvapautettava, pistorasia 13-napainen. Yhdistelmänvakautus. Led-paketti (Dynaamiset Led-ajovalot. Ajotilanteen mukaan säätyvät. Kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist. Kaukovaloautomatiikka ja mukautuva valonjakauma. Mukautuva vakionopeussäädin ACC. Pysäytystoiminto DSG-vaihteiston yhteydessä. (Vakio Highline)) Travel-paketti (Radio ja navigointi Discover Media Bluetooth. Car-Net Guide & Inform -palvelut 36 kk. Kosketusvärinäyttö 8″. CD- ja MP3-toisto, AUX-IN- ja USB-liitin, 2 SD-muistikorttipaikkaa. 4×20 W, 8 kaiutinelementtiä. Euroopan kartasto. Karttapäivitysten lataus veloituksetta internetistä. Puheopastuskielet englanti ja saksa. TMC-liikennetiedot., Avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä Keyless Access ja takaluukun Easy Open ja viikosta 22/16 alkaen Easy Close. Takaluukun avaaminen jalan heilautuksella, sähkötoiminen takaluukku.) Kujettajaa avustavat järjestelmät-paketti (Hätätilanneavustin Emergency Assist. Ruuhka-avustin Traffic Jam Assist. Kaistanpitoavustin Lane Assist. Aktiiviset korjausliikkeet. Kaistanvaihtoavustin Side Assist Plus. Aktiiviset ohjausliikkeet, varoittaa kuolleessa kulmassa olevasta ajoneuvosta ja peruutettaessa risteävästä liikenteestä., Comfortline tilattava myös Led-paketti ja peilipaketti tai Vienna-nahkaverhoilu. Highline tilattava myös peilipaketti tai Vienna-nahkaverhoilu.) Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin.