TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Active 1-Omistaja,Suomi auto 2019 75000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  75000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus JMH-878

Lisätiedot: Active Plus-paketti (Active) Sis. Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla, sähkötoiminen takaluukku, lämmitettävä tuulilasi, lämmitettävä ohjauspyörä, pysäköintitutka eteen ja Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä. Huom: vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon (+1 g/km). 1 omistaja Vetokoukku Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja,viimeisin 76000 km Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptiivinen vakionopeussäädin KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Suomi-auto Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmittettävä tuulilasin alareuna Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin