Nissan Pulsar DIG-T 115 Acenta 6M/T E6 Connect 2015 26000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  26000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 117
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus GLT-613

Lisätiedot: Huoltokirja ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Automaattinen ilmastointi kaksivyöhykkeisellä säädöllä Keskikonsolin liukuva kyynärnoja Keskikonsolin liukuva kyynärnoja Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone 6 turvatyynyä Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa Tuulilasinpyyhkijät, joissa on ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Ohjauspyörän kallistus ja teleskooppinen säätö Äänentoiston, mittariston ja vakionopeussäätimen näppäimet ohjauspyörässä Lohkolämmitin ja sisäpistoke Nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja vaihteenvalitsimen nuppi